Terwijl de Elite/Beloften van Westland Wil Vooruit zich in Spanje op het nieuwe seizoen voorbereiden is de grootste slag voor het nieuwe seizoen al geslagen. De ploeg heeft een overeenkomst bereikt over het leveren van materiaal. Dit gaat onder meer betekenen dat de ploeg komend seizoen op CUBE gaat rijden.

De ploeg van Gerard Heskes staat al een aantal jaar aan de top van het Nederlandse clubwielrennen en wil ook komend seizoen blijven inzetten op ontwikkeling, plezier & prestatie. Met de samenwerking op het gebied van materiaal komen de ambities binnen handbereik. De ploeg zal komend seizoen  op de CUBE Litening C:62 Pro blackline 2018 rijden, dezelfde fiets waar het Pro-continentale Wanty-Group Gobert op rijdt. Daarnaast rijden de renners met helmen en brillen van Spiuk en wielen van Fulcrum. 

De wil om langer dan één seizoen aan elkaar te verbonden te zijn is uitgesproken door beide partijen. Aan het einde van het seizoen zal de balans worden opgemaakt of beide partijen elkaars ambities ondersteunen en versterken.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widgets_ImageGrid_Widget”][/siteorigin_widget]

De CUBE Litening C:62 Pro van de E/B-ploeg van Westland Wil Vooruit weegt slechts 7,3 kg  en is afgemonteerd met Shimano Ultegra ST-R8000.