google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Als het aan Wim Raateland ligt dan krijgt de kantine van Westland Wil Vooruit een make-over. De Naaldwijker is druk bezig om van de kantine de huiskamer van wielrennend Westland te maken. De  eerste ontwerpen zijn al klaar en zijn te bewonderen op Facebookpagina de oprichting van het WWV wielercafe, de huiskamer voor wielrennend Westland.

Raateland is een van de leden van een werkgroep binnen Westland Wil Vooruit die zich hard maakt voor de make-over van de kantine. De werkgroep stelt dat de huiskamer van wielrennend Westland dé plek moet worden voor alle fietsliefhebbers uit de regio. Daarnaast moet het mogelijk zijn om meer (wieler)activiteiten te organiseren zoals het kijken naar wielerkoersen of het houden van wieler-quizen.

Op Facebook is de werkgroep al zeer actief met het delen van haar plannen en heeft het al veel medestanders gevonden. Momenteel staat de teller op 273 leden en hoopt de werkgroep hoopt dat elke wielerliefhebber uit de regio zich aansluit bij deze groep. Zo blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de huiskamer van wielrennend Westland. Lid worden is eenvoudig als je Facebook hebt. Je gaat naar de pagina de oprichting van het WWV wielercafe, de huiskamer voor wielrennend Westland en je word lid. Degene zonder Facebook worden door Wieler Westland op de hoogte gehouden. Hieronder een impressie hoe de kantine eruit moet komen te zien.