Al twee jaar lang brengt Wieler Westland het dagelijkse Westlandse wielernieuws, schrijft het blogs en organiseert het Westland klassement. En dit blijven wij ook met veel plezier doen!  Daarnaast komt Wieler Westland in 2018 met wielerevents, zoals het NK Zwift op 24 februari bij Westland Wil Vooruit, het wielerproject en natuurlijk de koffieritjes! Om al deze events goed te kunnen begeleiden hebben wij www.wielerwestland.cc oftewel Wieler Westland Cycling Club.

Naast de events moet Wieler Westland Clycling Club een online wielercommunity worden en kan je dus ook lid worden van de club. Met het lidmaatschap steun je het Westlandse wielrennen en profiteer je mee van de kortingen die wij voor onze leden regelen en krijg je kortingen op onze events! Wieler Westland Cycling Club is dus niet zo als Westland Wil Vooruit een wielervereniging en je kan via ons dan ook geen lid worden van de KNWU of NFTU.

Het eerste event van Wieler Westland Cycling Club staat in ieder geval al gepland. Op 24 februari organiseren wij in de kantine van Westland Wil Vooruit het NK Zwift. Doe met ons mee! De helft van het inschrijfgeld gaat naar de renovatie van de kantine en de andere helft naar het Westland klassement!

Meer weten over Wieler Westland Cycling Club? Kijk dan eens op de site: www.wielerwestland.cc!