fbpx

De afgelopen maanden hebben wij veel gebouwd, getest en online gezet en nu is het eindelijk helemaal klaar: Wieler Westland.cc! Een webshop die anders is dan alle anderen. Hier bestel je niet bij ons, maar direct bij de fietsenmaker. Hoe dat kan? Nou de webshop is een soort marktplaats waar fietsenmakers hun producten op kunnen zetten. Hierdoor krijg je altijd de service van de fietsenmaker en biedt Wieler Westland het gemak aan van internet!

Waarom wielerwestland.cc?

Om het Westlandse nieuws niet te gaan verwarren met de webshop van Wieler Westland is ervoor gekozen om www.wielerwestland.cc op te zetten. CC staat in ons geval voor Cycling Company, want dat zijn wij. Een echt wielerbedrijf!

Niet alleen fietsenmakers

De webshop is zeer flexibel en kunnen er bijvoorbeeld ook afspraken worden geboekt. Hierdoor is de webshop niet alleen voor fietsenmakers hun producten aanbieden, maar kunnen ook afspraken worden gemaakt voor fietsonderhoud. Maar kunnen er sportmassages worden geboekt bij een sportmasseur die gespecialiseerd is in wielrennen en hopen wij in de toekomst meer wielerspecialisten aan de webshop toe te voegen. Zo moet de webshop groeien naar een website die alles heeft voor de wielrenner!

Handige wielren tips

Naast de webshop zijn er ook handige wielren tips te vinden. Een aantal tips staan al online. Vanaf nu worden de tips elke vrijdag gegeven en bombarderen wij deze dag dan ook top Cycling tip Friday!

Ontdek de leukste wielerspots

Naast de webshop en Handige wielren tips hebben wij nog 1 tool gemaakt die handig is voor als je onderweg bent: de fietsmap. Ontdek de leukste wielerspots, vindt fietsenmakers en nog veel meer. De fietsmap is gemaakt in Google maps. Dit zorgt er voor dat wanneer jij aan het fietsen bent via je smartphone de map jouw naar jou wielerspot kan navigeren. Handig als je ergens pech hebt en je de weg naar de dichtstbijzijnde fietsenmaker moet zoeken!

Groeien, groeien, groeien

Nu de webshop klaar is, is het niet zo dat wij nu stil zitten en achterover gaan leunen. De komende maanden gaan we meer producten en wielerspecialisten toevoegen aan de webshop, komen er meer Handige wielren tips bij en gaan wij op zoek naar nog meer leuke wielerspot in en om de regio. Deze groei kan jij volgen via onze social media kanalen!

Benieuwd hoe de website is geworden? Klik dan op de banner!