google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

westlandbeulenMenig Westlandse wielliefhebber kent hem nog wel, de Westlandbeulen forum. Met een nuchtigere blik werd op deze populaire website onderwerpen besproken door de Westlandse wielerliefhebber. Naast onderwerpen zoals trainingen, de Westlandse koersen en anekdotes over legendarische wielrenners kende het forum ook veel actieve leden die van alles organiseerde. Dit maakte het Westlandbeulen forum één van de populairste wielersites uit het Westland en vanaf volgende week blaast Wieler Westland het Westlandbeulen forum weer een nieuw leven in.

Websitehost Joost van der Blink van het Westlandbeulen forum en Rick van der Zanden Wieler Westland zijn vrijdag overeengekomen dat het Westlandbeulen forum verhuist naar Wieler Westland. Zo kunnen de bezoekers van Wieler Westland naast het dagelijkse Westlandse wielernieuws ook mee discuseren over verschillende onderwerpen.

Momenteel staat het Westlandbeulen forum offline. Wieler Westland probeert in de loop van volgende week het Westlandbeulen forum over te zetten. Het forum krijgt een nieuw jasje, maar blijft in opzet zoveel mogelijk hetzelfde. Ook de de naam zal in ere gehouden worden. Het forum al dus ook op Wieler Westland het Westlandbeulen forum gaan heten.