google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

In het weekend van 26 en 27 mei 2018 staat de derde editie van De Westlandse Ride op het programma. Het weekend staat bol van wieleractiviteiten. Zo wordt er zaterdag begonnen met de 24-uurs estafettetocht en staan er op zondag meerdere toertochten op het programma. Allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Daniel den Hoed stichting.

De helden die zich in het zweet werken voor het goede doel kunnen wel eens verrast worden door een interviewer op de fiets, want tijdens deze editie zal Wieler Westland meerijden om de verhalen van de deelnemers aan te horen. Wat is hun motivatie om 24 uur op zo’n fiets te zitten? Wat houdt hun sterk? En hoe voelt het zitvlak? Wij vragen je wielershirt van het lijf! Dat zal allemaal te volgen zijn op de Facebook-pagina van De Westlandse Ride.

Daarnaast komen alle nieuwtjes omtrent De Westlandse Ride ook op Wieler Westland te staan. Zo is het laatste nieuws dat de 24-uurs tocht vol zit, maar dat er nog voldoende plekken over zijn op de diverse afstanden(hier link ik de inschrijfpagina in). Ook kun je je aanmelden als vrijwilliger of motorbegeleider. Bovendien kan er nu al geld worden opgehaald voor De Westlandse Ride door een paar Westlandse koerssokken aan te schaffen op Wieler Westland. Een deel van de opbrengst van de sokken doneert Wieler Westland aan De Westlandse Ride.

Samen maken wij er een supergaaf wielerspektakel van op de Olsthoorn ranch! Doe jij met ons mee? Meld je dan snel op via www.dewestlandseride.nl!