Dat er een aantal afgekeurden trimmers zaterdag strijden in Lombardije doet ons niet veel. Wat voor ons dit weekend echt telt is aanstaande zondag. In de echte koers van de vallende bladeren wordt op het parcours van Westland Wil Vooruit gestreden om de herfstkampioenschappen. Wie volgt herfstkampioen Henk Bom op bij de A?

Het herfstkampioenschap begint om 09:30 uur met een koers voor de B over onbekende afstand. De crème de la crème van het Westlandse wielrennen, de Trimmers A, starten om 10:45. Het parcours is voor beide categorieën hetzelfde, namelijk buitenom.

Na de finish van de A Trimmers is het dan echt gedaan met het Westlandse koersseizoen 2018. De racefiets kan weer tot april worden opgeborgen en de speciaal bieren kunnen weer uit de koelkast worden getrokken. Speciaal daarvoor hebben wij onze Westlander bier groot ingeslagen, zodat jij de winter kan doorkomen! Of je er nu een besteld of direct een hele krat, wij zorgen dat jij niet droog komt te staan deze winter. En bestel je ze voor zondag, dan nemen wij ze mee naar de herfstkampioenschappen! Ga je niet naar de herfstkampioenschappen, maar wil je Westlander bier een keer proberen? Dan sturen wij het per post op of kan je het bij ons komen ophalen.

Natuurlijk zijn wij er van bewust dat er ook mensen onder de 18 jaar op Wieler Westland. Voor jullie hebben wij de boodschap: Helaas, wij verkopen niet onder de 18!

Westlander bier