Met de Herfstkampioenschappen a.s. zondag komt er een eind aan het wielerseizoen van 2018. Tijd om het seizoen goed af te sluiten! Dat wordt dan ook gedaan op zaterdag 10 november in de Olsthoorn Ranch in Naaldwijk.

Tijdens dit trimmersfeest worden de eerste 10 van het Westland Klassement bij de A en de B gehuldigd voor hun daden in dit klassement. Een huldiging wat deze dappere strijders verdienen! Ook de vrijwilligers komen tijdens deze dag in het zonnetje te staan

Daarnaast komen we dit jaar weer terug met de beste trimmer van het jaar. Bartek Strzelski won deze prestigieuze prijs in 2016. De vraag rest nu: Wie wordt zijn opvolger? Jij beslist!

Stuur voor vrijdag 19 oktober jouw favoriete trimmer naar ons in. De drie meest ingezonden namen gaan door naar de finaleronde. In deze ronde mag het publiek stemmen op hun favoriet van 2018. Ook een vakjury van echte trimmerskenners mogen hun favoriet aanwijzen. Wij tellen alle stemmen op en degene meeste stemmen mag zich kronen tot Trimmer van het jaar!

Westlander Bier

Wie is volgens jouw de beste trimmer van 2018?

[poll id=”2″]