google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

De afgelopen maand is er veel gestemd op de 5 genomineerden voor beste trimmer van 2018. Maar wie is volgens de vakjury de beste trimmer over 2018? Hierbij de ranking, die deels meegaat in de beslissing beste Trimmer 2018. Vanavond wordt tijdens het trimmersfeest bekendgemaakt wie er van door gaat met deze titel!

Dennis Meijer 

Een ultieme trimmer ben je als met haar op je benen koersen durft te rijden! Meijer trok zich niets aan van de wielerwet van de kale benen. Gewoon met een bos haar op je benen en hard knallen! Hij dat deed Dennis dit jaar. De oud-voetballer had zijn zinnen gezet op het Westland Klassement, maar dat werd geen makkie. Jonge honden als Marino Noordam en Dennis van Leeuwen maakte het de Poeldijker lastig. Maar Meijer is taai, een doorzetter en moeilijk te breken zo bleek. Want in Naaldwijk was daar dan eindelijk het eindklassement binnen!

Ben Vermeer 

Een trimmer is niet alleen iemand die koerst. Een trimmer is een liefhebber en houdt ervan om te fietsen. Of Ben Vermeer van fietsen houdt? Dat hoef je niet meer te vragen na de prestatie wat hij in september heeft geleverd. 700 keer de Maeslantkering op. 700!!!!! keer. Wat ben je dan een held in onze ogen.

Dennis van Leeuwen

Een elite die trimmers komt pesten. Dat hebben wij in het verleden vaker gezien…. (we zeggen niets Pino). Maar toch deed Dennis van Leeuwen dit in stijl. Als je bij de trimmers een soort godenzoon bent, moet je dit ook waarmaken en dat deed Dennis. Het leek er afgelopen seizoen op dat waar hij ook startte hij de overwinning pakte of op het podium stond. Laten we het dan niet meer over Honselersdijk hebben…..

Hans Meerbeek 

Hans Meerbeek pakte afgelopen seizoen het Westland Klassement bij de B-trimmers. Hans heeft eigenlijk alles in zich om de trimmer van 2018 te worden. Hij kan hard rijden, heeft een dikke fiets, is fanatiek en kan een feestje maken. Maar ja wij kunnen niet iedereen op nummer 1 zetten. Misschien helpt het om je haren op je benen te laten groeien Hans 😉

Bartek Strzelski 

Nederland kent Ali B als knuffelmarokaan. Het Westlandse wielrennen heeft met Bartek de Poolse variant. Een goede gast die naast hard werken ook hard traint en hard koerst. De ultieme trimmersmentaliteit! Bartek is altijd een gevaarlijke man in koers en heeft een neusje voor de ontsnapping. Vandaar dat die door jullie ook is genomineerd voor trimmer van het jaar 2018.