In de rubriek Westlands Wielerweekend bundelt Wieler Westland het wielernieuws van afgelopen weekend wat eigenlijk net te klein is om alleen in de spotlight te staan, maar te groot is om te laat liggen.

Geen uitslag, wel tevreden
Afgelopen zaterdag zat het niet mee voor Westland Wil Vooruit. De ploeg van Gerard Heskes reed goed, maar valpartijen zorgden ervoor dat er geen uitslag werd behaald. Toch was de ploegleider tevreden over de optreden van zijn renners, die in de koers lieten zien dat ze met de beste mee konden rijden. Eerstejaars beloften Stef Zeestraten kwam als eerste van de Westlandse ploeg over de finish. Hij werd 44e.

Rucphen en Drenthe
Met de Dorpenomloop Rucphen en de Ronde van Drenthe telde Nederland twee UCI koersen op zondag. En in beide koersen stond er een Westlander aan start. Delta Cycling-renner Jason van Dalen reed in Rucphen niet een koers wat hij er van had verwacht en moest het doen met plek 44e plek. Jim Lindenburg van Metec TKH reed in de Ronde Drenthe, maar kon helaas de finish niet bereiken.

Ploegenvoorstelling
Maandagavond staat Westland Theater de Naald in het teken van de ploegenvoorstelling van Westland Wil Vooruit. Met het thema Showtime belooft het weer een waar spektakelstuk te worden! Er zijn nog kaarten voor de avond beschikbaar via de Facebookpagina van de vereniging.