google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

In de rubriek Westlands Wielerweekend bundelt Wieler Westland het wielernieuws van afgelopen weekend wat eigenlijk net te klein is om alleen in de spotlight te laten staan, maar te groot is om te laten liggen.

Westlandse dames in Papendrecht
Naast de mooie derde plaats van Marvin van Spronsen in Papendrecht werd er ook door de dames gekoerst in het Zuid-Hollandse dorp. Hier ging de overwinning naar Silke Smulders. De Lierse Judith Stolze van Westland Wil Vooruit eindigde als 17e en de Naaldwijkse Eva van den Born 18e.

ZoMoCo
De Maassluise wielervereniging de Coureur was zondagochtend het toneel van de Zondag ochtend competitie. Bij de A-categorie ging de overwinning naar Dennis Meijer. De Pool Bartek Strzelski van de Solar NRG-Van Scheijndel- Argos CT. eindigde als derde.

Hammer Youth Teen Series
De Hammer Series werd afgelopen weekend weer gehouden in Limburg. Op zondag mochten de junioren en juniordames hun best doen in een ploegentijdrit. Hierin ging de overwinning bij de dames naar het ABP Junior Woman Cycling Team, de ploeg van de Lierse Rozemarijn Ammerlaan. Bij de mannen eindigde de ploeg van Westland Wil Vooruit als vierde.

Hartog in Zwitserland
Larissa Hartog was dit weekend helemaal naar Zwitserland afgereisd. Hier reed De Lierse van het Merida Bassa Team de HC Junior Series. Met een zwaar rondje en een sterk deelnemersveld wist Hartog uiteindelijk  vijftiende te worden.