Wieler Westland is de lokale wielersite voor het Westland, Midden-Delfland en voor Hoek van Holland. Met het laatste Westlandse wielernieuws, interviews en columns trekt Wieler Westland per dag ruim 400 bezoekers.

Vacatures Wieler Westland
Iedere zaterdag en zondag rijden de renners hun wielerkoersen. Overwinningen, podiumplaatsen en top tien. Onze Westlandse renners laten elk weekend weer zien dat zij bij de Nederlandse top behoren! Van al deze mooie prestaties moeten er berichtverslagen worden geschreven voor op Wieler Westland.

Het team van Wieler Westland is op zoek naar vrijwilligers die mee willen werken aan het schrijven van verslagen op zaterdag en zondag.
Per direct zijn wij op zoek naar:

  • Redactiemedewerkers
    Als redactiemedewerker houd jij je bezig met verslaggeving van wielerkoersen. Jij zorgt dat je beschikt over de juiste informatie en schrijft een verslag. Als redactiemedewerker ben je communicatief vaardig, goed in Nederlands in woord en geschrift en beschik je over een eigen laptop of tablet. Je bent minimaal eens in de twee weken op zaterdag of zondag beschikbaar.

Wat bieden wij?
Binnen Wieler Westland krijg je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Daarbij kom je in een jong en dynamisch team te werken. Tevens laat Wieler Westland jou meeprofiteren van de voordelen die Wieler Westland kan bedingen en is er veel ruimte en aanmoediging voor eigen input en creativiteit.

Lijkt het je wat om lid te worden van het vriendenteam van Wieler Westland? Stuur dan snel een mail naar info@wielerwestland.nl