De meeste Westlandse wielerliefhebbers kijken er al maanden naar uit. Dit weekend is het dan zover! De wielershow van Van Scheijndel tweewieler. De show staat altijd in garant voor dikke fietsen, mooie wielerpraatjes en een hoop gezelligheid. Dit jaar geen verkiezing van de beste renner van het Westland, maar de verkiezing van de mooiste wielerbenen van de regio!

Vrijdagavond is altijd het hoogtepunt van de wielershow van fietsenmaker aan de Dingemans van de Kasteeleplein in ‘s-Gravenzande. Dan wordt er bekend gemaakt wie de mooiste wielerbenen van het Westland heeft, wordt de nieuwe wielerploeg Van Scheijndel-Solar NRG-Argos voorgesteld en staan de allernieuwste Bianchi’s en Specialized fietsen in de zaak. Dit wordt smullen geblazen!

Zaterdag kan er worden gefietst met de nieuwe wielerploeg. Om 12:00 uur begint de Lunchride, een tocht die zo’n 2 uurtjes duurt. Daarnaast kan je tijdens de wielershow fietsen testen en mooie kortingen scoren! Meer informatie over de wielershow is te vinden op de site van Van Scheijndel www.van-scheijndel.nl of op de Facebookpagina van de wielerspecialist!