Samen met WOS Media gaan wij bij elke koers van het Westland Klassement live uitzenden. Deze live uitzendingen zijn worden natuurlijk uitgezonden op Wieler Westland. De uitzendingen worden gepresenteerd door Stefan van Eijk en Jeroen Toet. Als wielerkenner schuift Rick van der Zanden van Wieler Westland aan om samen met de twee presentatoren de koers te analyseren.

Vanuit de tent van Westland Wil Vooruit, waar ook de inschrijving van de Rabo Dikke banden-race zullen de uitzendingen worden verzorgd. Er zal een uitgebreide voorbeschouwing van de wedstrijden zijn en na de koers wordt er natuurlijk even nagepraat met de winnaars en leiders van het Westland Klassement. Kom gezellig even langs tijdens de Westlandse wielerrondes!

Helaas vallen de meeste Westlandse wielerrondes in een vakantieperiode. Dit is dan ook de redenen waarom de live uitzendingen in Monster en ’s-Gravenzande niet zullen doorgaan. Wel is er van elke wedstrijd een samenvatting te zien op WOS TV. Deze samenvattingen komen ook te staan op www.wielerwestland.nl/westland-klassement