Tijdens de Westlandse wielershow van Van Scheijndel wielersport is door eigenaar Sander van Scheijndel bekend gemaakt dat de winkel vanaf heden verkooppunt van het fietsenmerk BMC zijn. Dit is voor het eerst dat de Zwitserse racefietsenbouwer een verkooppunt heeft bij ons in het Westland. BMC is vooral bekend van de wielerploeg, waar o.a. Olympisch kampioen Greg van Avermaet rijdt. 

Met Isaac, Merida, Bianchi en Specialized had Van Scheijndel al een mooi arsenaal aan wielermerken staan. Nu voegt hij als eerste wielerzaak uit het Westland ook BMC aan dit rijtje toe. Met BMC hieraan toegevoegd heeft de fietsenmaker uit ‘s-Gravenzande nu een van de breedste assortimenten in het hoge wielersegment uit de regio. Een mooi bijkomend feit is dat Van Scheijndel met Specialized en met BMC zowel de wereldkampioenenfiets als de Olympisch kampioenfiets kan verkopen.

Verder werd er op vrijdagavond de nieuwe wielerploeg Van Scheijndel-Argos-Solar NRG aan het publiek voorgesteld. Deze ploeg is een mix tussen ervaren rotten in het Trimmerspeloton en jonge talentvolle renners die ook dit jaar in menig Westlandse ronde zal gaan strijden voor de overwinning. Binnenkort zal Wieler Westland dieper ingaan op deze Trimmersploeg en op alle andere Trimmersploegen uit de regio.

Foto: Youtube Global Cycling Network