Twan van der Drift en Larissa Hartog hebben beide de MTB NL Cup op Westland Wil Vooruit gewonnen. Wateringer Van der Drift deed dit bij de nieuwelingen en De Lierse Hartog was de sterkste bij de junioren-dames.

Door regenval was het glijden en glibberen op het parcours van Westland Wil Vooruit. Toch bleek dit niet te deren voor Twan van der Drift van het Offroad Team van Westland Wil Vooruit. Eerst met Kjell Roerbag en later alleen reed de Wateringer naar de overwinning op zijn thuisparcours. Na winst in Berlicum is de overwinning in Honselersdijk de tweede overwinning voor Van der Drift in de MTB NL Cup bij de nieuwelingen. Ploeggenoot van Van der Drift, de Lierenaar Quinten Buijs eindigde als zesde.

Ook voor Larissa Hartog was het de tweede overwinning in de MTB NL Cup. De Lierse van Merida Bassa kende wat pech in de junioren-dames koers. Zo vloog een aantal keer haar ketting eraf waardoor ze moest lopen. Maar er bleek geen maat op haar te staan en reed onbedreigd naar de overwinning. Bij de nieuwelingendames was er een tweede plek weggelegd voor Fleur van der Peet. De Haagse van Westland Wil Vooruit moest alleen Christa Nelck voor zich dulden.

Hartog oppermachtig bij de junioren-dames

Bastiaan van Dijk reed naar de zevende plek bij de junioren. Alle overige uitslagen zijn hier te vinden.