Na twee jaar Delta Cyling maakt Jason van Dalen in 2019 de overstap naar Metec TKH. De ‘s-Gravenzander tekent een contract voor één jaar bij het team wat net als Delta Cycling uitkomt op continentaal niveau.  Een nieuwe omgeving en nieuwe kansen. Van Dalen kijkt er naar uit en heeft er onwijs veel zin in.

Bij Metec TKH zijn ze bekend met Westlandse renners. Zo reden in het verleden Honselersdijker Sjoerd Kouwenhoven en stond dit jaar Jim Lindenburg uit Wateringen onder contract van de zwart/blauwe formatie. Laatstgenoemde is niet opgenomen in het team van 2019. Volgens mediapartner WOS Media ziet de ploegleiding het na 3 jaar niet meer zitten om door te gaan met de Wateringer.

De renners die naast Van Dalen in 2019 wel voor Metec TKH uitkomen: Tim Marsman, Jelle Bootsveld, Danny van der Tuuk, Marijn van den Berg, Jens van den Dool, Lars van den Berg, David Dekker, Dennis van der Horst, Dylan Bouwmans, Sjoerd Bax, Stef Krul, Robbie van Bakel, Thijs de Lange, Arvid de Kleijn en Rick Ottema.