fbpx

Martijn Stougje en Rene Lievaart hebben de Herfstkampioenschappen gewonnen. Op het parcours van Westland Wil Vooruit was Stougje de sterkste bij de A en Lievaart bij de B.

Een zonnetje en een heerlijke temperatuur tijdens het Herfstkampioenschap. Vergeleken met vorig jaar kon dit contrast niet groter zijn. Om 09:30 uur klonk het startschot voor de B-renners. Maar liefst 43 renners stonden aan het vertrek voor een koers over onbekende afstand. Deze werd beslist in een massasprint. Hierin was Lievaart de snelste voor Jacco Jansen en Mario Lagerwerf.

Ook bij de A-renners werd de lengte van de koers pas tijdens de koers gecommuniceerd. 30 dappere renners deden een gooi naar het kampioenschap. Een kopgroep van zes mocht beslissen wie Henk Bom opvolgde als Herstkampioen. Het bleek Martijn Stougje te zijn, die op zijn oude dag Robin Don achter zich liet. De Pool Bartek Stzrelski maakte het podium compleet door als derde over de finish te komen.

Vergeet ook niet jouw favoriete trimmer van 2018 door te geven! Deze prestigieuze prijs wordt zaterdag 10 november uitgereikt tijdens het eindfeest van de Trimmers!

trimmer 2018