Dennis Meijer heeft het Westland Klassement bij de Trimmers A op zijn naam geschreven en Hans Meerbeek bij de Trimmers B. De overwinning bij de A ging naar Twan Middelburg en bij de B naar Ivano Zwirs. 

In een spannende koers bij de A was het Marino Noordam, nummer twee in het Westland Klassement, die de aanval opende op Meijer. Al vanaf het begin probeerde de Lierenaar weg te komen, maar moest zijn meerdere erkennen in de sterke ploeg van Meijer. Mannen zoals Martijn Stougje, Paul Helderman en Henk Bom deden er alles aan om de trui van hun ploeggenoot te verdedigen. Hierdoor bleek het voor Noordam onmogelijk te zijn om weg te blijven en werd dan ook tot de orde geroepen. Diep in de finale probeerde Stougje nog weg te rijden, maar werd in de slotmeters ingehaald door een aanstormend peloton. In de massasprint bleek Twan Middelburg over de snelste benen te beschikken. Maurice Barendse werd tweede en Dennis van Leeuwen maakte het podium compleet. Dennis Meijer kwam als zevende over de streep, wat genoeg bleek voor de eindoverwinning in het Westland Klassement. Hij bleef 2 punten voor op Noordam en 7 punten voor op Maurice Barendse.

Bij de B Trimmers moest Hans Meerbeek wat doen om Marco van der Sman van zijn troon te stoten. Met maar 1 punt verschil was het heel spannend. Meerbeek deed ook iets, want samen met Zwirs trok hij in de aanval. De twee wisten hun voorsprong uit te bouwen naar zo’n 50 seconden. Het was dus binnen voor Meerbeek, alleen moest hij wel de overwinning aan Zwirs overlaten. Remco Veerkamp was in de finale uit het peloton weggereden en werd derde. Deze plek was ook zijn eindstand in het Westland Klassement. Marco van der Sman werd tweede en Meerbeek pakte zoals gezegd de eindoverwinning.

Eindstand Trimmers A

Eindstand Trimmers B