Wind, neerslag en lage tempraturen. Dat zijn de weersverwachtingen voor de komende maanden. Niet echt lekker weer om buiten je trainingen af te werken. Hoe lekker is het dan om je fietstrainingen af te kunnen werken in een frisse spinningsruimte met het outdoor gevoel en met goede begeleiding om je heen? Dat dachten de mannen van West Coast Gym ook!

Daarom investeerden zij in een frisse spinningszaal met goede spinningsfietsen en trainers met verstand van zaken. Deze winter stellen zij deze zaal ter beschikking voor ons! Met hun actie Sjeez de berenkou door kan jij als wielrenner of mountainbiker jouw wintertrainingen warm, droog en onder goede begeleiding afwerken in de West Coast Gym.

Naast het spinnen heeft de West Coast Gym ook een ruim assortiment aan fitnessapperaten staan en hebben ze zelfs een kunstgrasveld waar jij alle ruimte hebt om je core-stability oefeningen af te werken. Daarnaast kan jij altijd aan op de ervaring en deskundigheid van de trainers van de West Coast Gym.

Door het totaalpakket wat de West Coast Gym kan bieden is het misschien wel de beste sportschool voor fietsend Westland! Voor meer informatie over de West Coast Gym kijk dan snel op www.westcoastgym.nl.