google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Een van de grootste fietsenzaken in onze regio en sponsor van het Westland klassement, Rossem Wielersport uit Wateringen heeft begin deze maand een nieuwe eigenaar gekregen. Frank van Adrichem zal het reilen en zeilen van de winkel en diens website www.allesvoorderacefiets.nl op zich nemen. “Wij zijn hartstikke blij met Frank als opvolger“, aldus Joop van Rossem.

Rossem Wielersport begon in 1972 in Den Haag en verhuisde in 1986 naar Wateringen. Met mooie Italiaanse wielermerken als Pinarello, Wilier en De Rosa  liet Joop menig wielerhart harder kloppen. Rossem groeide uit tot een begrip in het Westland en omstreken en ging in 2011 met www.allesvoorderacefiets.nl ook het web op. Momenteel loop de website als een trein en is de winkel een jaar of drie geleden nog helemaal helemaal gerenoveerd. Het is nu een frisse zaak die wielrennen uitstraalt.

Nu de familie Van Rossem het rustiger aan wilt doen met de zaak zag Frank van Adrichem een mooie kans om het over te nemen. Frank is geen onbekende in het Westlandse wielrennen. De Honselersdijker reed vroeger bij Westland Wil Vooruit en heeft na zijn rennersbestaan zo’n 26 jaar bij BBB gewerkt. Hier was hij verantwoordelijk was voor de totale export van BBB. Deze ervaring neemt Frank mee naar Wateringen, waar hij de komende periode nog wel wordt ondersteund door de familie Van Rossem.