Het wielerseizoen nadert haar einde. De racefiets wordt voor de laatste keer gepoetst en weer netjes in de schuur gehangen. Het crossseizoen doet weer haar intreden, alsmede het baanseizoen. Voor ons betekend dit een wat rustigere periode qua berichtgeving. Het is nu weer de periode van gesprekken aangegaan, vergaderingen bijwonen en ideeën uitwerken. Zo zijn er plannen om het Westland klassement uit te breiden en ligt er een heel gaaf wielerproject op tafel, maar daar later meer over.

In deze periode spreken wij dus veel fietsliefhebbers uit alle hoeken van het Westland. De liefhebber van het spelletje wielrennen, maar ook de liefhebber van de (toer)tochten. Renners die een uitzonderlijke prestaties neerzetten voor het goede doel of die granfondo’s rijden. Een van deze fietsliefhebbers maakte de opmerking: “Wieler Westland moet voor alle wielerliefhebbers zijn en niet zoals nu alleen voor de wedstrijdsport.

Dit heeft ons doen denken. De laatste anderhalf jaar heeft Wieler Westland zich gefocust op de wedstrijdsport en hebben wij met veel plezier en met veel liefde voor de wielersport het Westlandse wielersport nieuws gebracht. Maar zoals deze liefhebber aankaarten is er meer dan alleen de sport.Team Westland, de Westlandse Ride, de Ride for the roses, de toertochten van de Toerclubs en ga zo maar door.

Nu is Wieler Westland opgezet voor de sport en zal altijd ons hoofddoel blijven om hier over te schrijven, maar wat vindt jij? Moet Wieler Westland ook meer schrijven over het andere wielrennen wat in het Westland zo groot is om zo dé site voor heel fietsend Westland te worden? Graag horen wij jouw mening.

[poll id=”35″]