Een groot deel van de regionale top waren woensdagavond te vinden in Berkel en Rodenrijs voor het district kampioenschappen tijdrijden. Ook veel regiogenoten waren naar het kassengebied van Berkel afgereisd om een gooi te doen naar het kampioenschap. Alleen ‘s-Gravenzander Bob van den Berg is het gelukt om de titel te winnen. Noah van der Meer was er dichtbij, hij werd derde.

Nieuweling Roy Duijvesteijn was de eerste regiogenoot die van start ging om het district kampioenschap tijdrijden. De renner van Westland Wil Vooruit reed in een tijdrit van 9,3 kilometer naar een vijfde plek. Bij de nieuweling-dames was er een podium plek weggeleged voor Daniek Hengeveld. De renster van Westland Wil Vooruit eindigde als tweede  achter Ilsa Kluit. Hengeveld haar ploeggenoten Marit Wasmus en Lisa van der Meer eindigde op de vierde en negende plek

In de juniorencategorie reden zowel Nick Brabander als Rozemarijn Ammerlaan in de tijdrit over 18,6 kilometer naar de vijfde plek. De twee van Westland Wil Vooruit waren daarmee de beste Westlandse renners.

Noah van der Meer wist in de strijd om de titel bij de beloften als derde te eindigen. De renner van Westland Wil Vooruit moest in de tijdrit over 27,9 kilometer de Delta Cyclingrenners Sjoerd Bac en Jens van den Dool voor zich dulden. Bij de elite ging Westland Wil Vooruit renner Piotr Havik met de overwinning er van door. Nick van der Meer eindigde als vierde.

Alles uitslagen zijn hier te vinden.