fbpx

De stemmen zijn geteld, alle genomineerden zijn bekend voor de Westlandse Wielerprijzen 2016. Vrijdag 31 maart worden de Westlandse Wielerprijzen bekend gemaakt tijdens de Wielershow bij van Scheijndel Tweewielersport. Hierbij alle genomineerden op een rijtje. Dus bekijk de genomineerden snel en stem per categorie op jouw favoriet!

Vrijdag 31 maart worden voor de eerste Westlandse wielerprijzen uitgereikt tijdens de Wielershow bij van Scheijndel Tweewielersport. Wie mag zich voor het eerst in geschiedenis van het Westlandse wielergeschiedenis kronen tot beste renner, renster, trimmer of talent? En wie heeft het grootste Westlandse wielerhart? Jij bepaalt! Tot 28 februari kan jij stemmen op jouw favoriet. De drie genomineerden met de meeste stemmen gaan door naar de finale en maken kans op de Westlandse Wielerprijzen

Sorry, er zijn geen polls op dit moment. Sorry, er zijn geen polls op dit moment. Sorry, er zijn geen polls op dit moment. Sorry, er zijn geen polls op dit moment. Sorry, er zijn geen polls op dit moment.

De Westlandse Wielerprijzen is een samenwerking tussen:

Logo