fbpx

Alles over Wieler Westland!

“Elke dag proberen wij het Westlandse wielernieuws te brengen. Dit doen wij met veel plezier en liefde voor de wielersport”

 

2016 – Het begin van een Westlandse wielernieuwssite!

Er zijn veel bekende wielersites die landelijk en internationaal wielernieuws brengen. Maar een nieuwssite voor het Westlandse wielrennen die zijn er niet. Uit dit gemis ontstond het idee van Wieler Westland. Een website die berichten schrijft over onze Westlandse profs zoals Tom Leezer, Lennard Hofstede en Jesper Asselman, maar ook verslagen over de Jeugd, Trimmers, Elite/Belofte, Dames en alle andere renners van de verschillende categorieën. Daarnaast zullen wij berichten over de Westlandse wielerevenementen zoals de Omloop van de Glazenstad, de Westlandse criteriums, toertochten en vele andere wielerevenementen.

 

2017 Het Westland Klassement weer terug in de Westlandse koersen

Het is ons gelukt om het Westland Klassement een nieuw leven in te blazen! Het klassement is gebaseerd op punten en zal in 2017 alleen voor nieuwelingen en junioren zijn.  Ook voegen we een echte kenner van de regiorenners toe aan onze schrijvers. Hierdoor ontstaat de column de beslissende slag. Een column die vrij luchtig kijkt naar de Westlandse wielerrondes.

 

2018 – We blijven groeien!

Het Westland Klassement is uitgebreid. Naast de nieuwelingen en junioren wordt het Westland Klassement ook georganiseerd voor de Elite/Beloften en de regiorenners. Daarnaast werken wij met de lokale televisie omroep WOS Media samen om van alle Westlandse wielerrondes samenvattingen te maken. Deze samenvattingen worden uitgezonden tijdens het programma WOS Sport en zijn natuurlijk te vinden op Wieler Westland. Ook komt Wieler Westland met Handige wielren tips en een webshop die gevuld wordt met producten van de lokale ondernemers!

 

Elke dag weer proberen wij het Westlandse wielrennen een boost te geven. Dit doen wij met veel plezier, want wat is er nu mooier om onze geliefde wielersport in een positief licht te zetten? Dit zegt alles over Wieler Westland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste Westlandse wielernieuws?

Volg ons dan op social media!