Marino Noordam heeft de Ronde van Honselersdijk op z’n naam geschreven. De renner uit De Lier won in a sprint-a-deux van Sem van den Bogaert. Bij d B won Mario Lagerwerf.

Een kopgroep van elf reed bij de A weg uit het peloton. De mannen van Onings Pro Cycling waren hierin goed vertegenwoordigd. Zij speelde het ploegenspel dan ook goed uit toen Sem van den Bogaert diep in de finale samen met Marino Noordam vertrok.

De twee kregen al snel een geruststellende voorsprong, maar in de sprint legde Noordam Van den Bogaert het zwijgen toe. Noordam won zijn eerste criterium na zijn stop in 2015.

Achter de twee leek Onings Pro CT beslag te leggen op plaats 3 en 4 met Middelburg en Van Leeuwen, maar de twee hadden geen werkende transponder en werden uit de uitslag geschrapt. Hierdoor werd Dennis Meijer derde.

Bij de B’s werd het een massasprint. Hierin bleek Mario Lagerwerf de snelste. Hij won voor Jacco Jansen en Hans Meerbeek. Noordam en Lagerwerf zijn met hun winst ook automatisch leider in het Westland klassement.