Zo in de donkere dagen tussen kerst en oud en nieuw is er altijd behoefte aan een beetje licht in de duisternis. Hoe kan het dan ook anders dan dit beetje hoop uit het trimmerspeloton komt?
Na weer een jaar zonder resultaten is Trimmersploeg Quartel uitgekomen bij Tuin&Terras voor extra slagkracht. En hoe! Namen als Hans Meerbeek en Martijn Knoppert worden al in verband gebracht met de nieuw op te richten ploeg. Lees hieronder heel het persbericht.

Tuin&Terras Westland en Klaas Quartel Loon en Transportbedrijf bundelen krachten.

De contracten zijn nog niet getekend maar de intentie is er bij beide partijen om met elkaar te gaan
samenwerken en een team formeren dat mee kan gaan strijden voor podiums bij de trimmers, tijdritten en ZAC.
Volgens de ploegleiders Robin Don en Mathijs Quartel hebben de renners Hans Meerbeek (kampioen van Rotterdam) en Martijn Knoppert (aanstormend talent) inmiddels hun jawoord gegeven.

“We zijn blij dat zulke renners voor ons team hebben gekozen , het duo past perfect in de filosofie van het team , wij willen graag de ambitie van Jonge renners combineren met de expertise van ervaren renners voor een optimaal resultaat”, aldus ploegleider Mathijs Quartel.

Doelstelling van de nieuwe Westlandse ploeg zal zijn om zowel bij de A en B trimmers een representatief team te formeren dat mee kan strijden voor podiums met uitsluitend lokale renners en sponsoren. Robin Don beloofd binnenkort met meer opzienbarende namen van zowel renners als sponsoren te zullen komen die komend seizoen voor de Tuin&Terras /Quartel  ploeg kiezen.