De finale van de clubcompetitie wordt dit weekend verreden in het Groningse Ureterp. Het weekend werd afgetrapt met een koers over 150 kilometer, die gewonnen werd door paralympisch kampioen en para-cycling wereldkampioen tijdrijden Daniel Abraham Gebru. Nick van der Meer eindigde als beste Westlander. De Honselersdijker werd vijfde.

Na een rustige beginfase met wat aanvalletjes kwam de eerste serieuze aanval van een viertal renners. Dit waren Daniel Abraham Gebru (Willebrord Wil Vooruit), Sjors Dekker (WV West-Frisia), Sjors Handgraaf (SwABo) en Arno Kleinjan (Jan van Arckel). Mede door een valpartij in het peloton kregen de vier al snel anderhalve minuut.

In de laatste 10 kilometer leek het erop dat de vier werden teruggepakt, maar toch wisten de vier vooraan te blijven, waarna in een spannende Gebru de overwinning pakte. Op 17 tellen achter Gebru won Nick van der Meer de sprint van het peloton. De renner van Westland Wil Vooruit werd daarmee vijfde. Naaldwijker Robbert Keus van Willebrord Wil Vooruit werd achtste.

In het ploegenklassement staat Westland Wil Vooruit momenteel negende.