Twan Middelburg en Marco van der Sman hebben de Ronde van De Lier voor de Trimmers gewonnen. Middelburg deed dit bij de Trimmers A en Van der Sman was de beste bij de Trimmers B. In het Westland Klassement pakt Van der Sman ook de leiding over van Hans Meerbeek.

Het ging hard in De Lier. Er werd wel geprobeerd om weg te rijden, maar door het hoge tempo kwam niemand weg. In beide categorieën werd het dus een massasprint in beide categorieën. Bij de B Trimmers kon Marco van der Sman al tijdig de handen in de lucht gooien. De winnaar van iPlants-de Wielershop pakte de zege voor Jan-Willem Huising en Hans Meerbeek. Laatstgenoemde stond voor aanvang van De Lier aan de leiding in het Westland Klassement bij de Trimmers B, maar ziet nu Van der Sman over zich heen springen. Maar niets is nog beslist! Van der Sman heeft maar 1 punt voorsprong op Meerbeek. Dat belooft spektakel in Naaldwijk!

Bij de A was het een millimetersprint. En als het dit jaar om een sprint gaat, dan is Dennis van Leeuwen meestal de winnaar. Alleen nu moest de man van Onings Pro Cycling zijn meerdere erkennen in zijn ploeggenoot Twan Middelburg. Leider in het Westland Klassement Dennis Meijer werd derde en pakt hiermee belangrijke punten voor het klassement. Meijer loopt nu vier punten uit op naaste concurrent Marino Noordam.

Twan Middelburg won niet alleen de koers. Ook het sprinttoernooi na de wedstrijd was prooi voor de renner van Onings Pro Cycling

Morgen weer de de tussenstanden in het Westland Klassement voor de Trimmers.

Uitslag A

Uitslag B