Markus Meerbeek is tweede geworden in de Cervelo Goodzo Omloop van de Braakman. De Naaldwijker van Westland Wil Vooruit zat in deze zware kasseienklassieker voor junioren in de beslissende slag. 

De koers over 120 kilometer leidde de renners door een aantal lastige kasseistroken in Zeeuws-Vlaanderen. Voor Meerbeek bleken deze stroken geen moeite te kosten. De Naaldwijker reed samen met Mauro Spapen, Huub Deelstra en Philip Sijbrandi weg en hadden al snel een voorsprong van 25 seconden. Onderweg pakte Meerbeek nog een kasseiensprint, maar kon dit klassement niet mee naar het Westland nemen.

Met ingang van de finale was de voorsprong opgelopen tot ruim een minuut en leek het gewonnen spel voor de vier. Toch kwam het peloton nog akelig dichtbij, omdat van voren de samenwerking verminderde. Toch wisten de vier stand te houden en was het Mauro Spaen van De Jonge Renner die naar de overwinning reed. Meerbeek kwam als tweede over de finish en Huub Deelstra maakte het podium compleet.

Achter Meerbeek eindigde Honselersdijker Nick Brabander van Westland Wil Vooruit dertiende in deze zware kasseienklassieker. 41 renners wisten maar de finish te passeren.

Bij de nieuwelingen was het Honselersdijker Mike Bronswijk die de beste regiogenoot was. De renner van Monkey Town eindigde als 21e.