google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

De stembussen zijn gesloten, de stemmen zijn geteld en de finalisten in de vijf verschillende categorieën van de Westlandse wielerprijzen zijn bekend. Vandaag worden alle finalisten per categorie bekend gemaakt. Zij strijden om de Westlandse Wielerprijzen 2016. De winnaar wordt 31 maart tijdens de wielershow van van Scheijndel wielersport uit ‘s-Gravenzande bekend gemaakt. De vijfde categorie en laatste die wordt bekend gemaakt is de categorie beste Westlandse renner van 2016. Breng snel je stem uit op jouw favoriet!

Met overwinningen in de Westlandse koersen en in de clubcompetitie lieten de Westlandse renners die jaar zien dat zij bij de Nederlandse top horen. Niet alleen op Nederlandse niveau presteerden de Westlanders goed. Het scheelde niet veel of er was een Westlander die met de wereldtitel er vandoor ging.

De Westlandse renners zijn stuk voor stuk klasbakken, maar er kan er maar een de Westlandse wielerprijzen winnen. Gelukkig heeft het publiek gestemd en zijn de laatste drie renners bekend. Dit zijn

[poll id=”25″]

Op 31 maart wordt tijdens de wielershow van van Scheijndel wielersport bekend gemaakt wie zich mag kronen tot beste renner van 2016. Dus stem voor 31 maart op jouw favoriet!

De Westlandse wielerprijzen is een samenwerking tussen