Aanstaande donderdag 22 maart staat Greenpack uit Maasdijk in het teken van de Freshride. De Freshride is een initiatief van TNI en Harvest House om als AGF-sector een vuist te maken tegen kanker. Dit keer pakken ze met de Freshride Proloog ‘Geen EPO maar AGF’ flink uit met een lezing van wielercommentator Maarten Ducrot.

De stem van het Nederlandse wielrennen. Dat is Maarten Ducrot! Al vanaf 2004 vaste commentator bij de NOS komt nu naar Maasdijk om een vol enthousiasme te vertellen over topprestaties die geleverd worden door mensen die zichzelf tegenkomen en dan toch wegen zoeken om de volgende stap te zetten. Daarnaast zal huisarts Tamara de Weijer vertellen over de rol van voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid en ziekte.

De presentatie van de avond is in handen van Jelte van Kammen en Jacco Vooijs. Als veilingmeesters zullen zij nog enkele unieke stukken onder de hamer brengen. Mis het niet en meld je nu aan via Freshriders.nl/proloog. De kosten van deze avond bedragen € 25,00 all-in.

De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de Daniël den Hoed kliniek, omdat wij het belangrijk vinden om als organisatie een bijdrage te leveren aan een gezond leven. Met elkaar kunnen wij er ook dit jaar weer voor zorgen dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek en behandeling tegen kanker. Help jij mee? Kom dan donderdag 22 maart naar Greenpack, Honderdland 431 in Maasdijk. De zaal op de derde verdieping is open vanaf 19:00 uur. Meer informatie is te vinden op www.freshriders.nl