google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

In de combinatiewedstrijd van amateurs en junioren in het Wielerspektakel van Naaldwijk is Marco Kuijvenhoven tweede geworden. De ‘s-Gravezander van Westland Wil Vooruit was in de 65 kilometer lange samen met Luuk Schuurmans weggereden. In de laatste ronde moest “Kuif” Schuurmans laten gaan. Nathan Rijsdijk was de beste junior op een derde plek.

Het ging hard in Naaldwijk bij de amateurs en junioren. In het eerste uur reed het peloton lang gerekt. Toch wisten Kuijvenhoven en Schuurmans weg te rijden. Zij kregen al snel een voorsprong van zo’n 15 seconden. Achter de twee probeerde o.a. Bram Mens samen met Tom de Vreede het gat te dichten,, maar dit lukte niet.

In de finale ontstond er een achtervolgende groep met daarbij Mens, De Vreede, Rijsdijk, Joost van der Helm, Serginho Wilshaus, Frank Stijger en Martijn Broekman. Ook zij wisten het gat niet meer te dichten, maar bleven wel voor het peloton. Nadat Schuurmans Kuijvenhoven had geklopt sprintten Mens en Rijsdijk voor plek drie. Laatstgenoemde bleek met een wiellengte voorsprong sterker te zijn.

In het Westland Klassement was het al zeker dat Frank Stijger won. Serginho Wilshaus wipte over Nick Brabander heen en pakte zo de tweede plek en Brabander werd dus derde.

Dit is het eindklassement bij de junioren.

Voor de renners die in de top-10 staan en niet aanwezig waren om hun premie op te halen, kunnen dit per mail aangeven.