Een nieuwe samenwerking voor Wieler Westland! Just Cycle Sportswear wordt de nieuwe leverancier voor al onze wielerkleding en van de leiderstruien van het Westland klassement. En daar zijn wij best een beetje trots op! Just Cycle Sportswear is namelijk een opkomend merk die mooie kwaliteit custom kleding aanbiedt. Het bedrijf uit Hillegom doet het zo goed dat het zelfs dit jaar WV Amsterdam mag kleden!

De afgelopen jaren dook Just Cycle Sportwear steeds vaker op in de Westlandse koersen. Met een eigen team bestaande uit Trimmers en Amateurs reed Team Just Cycle Sportswear goed van voren mee. Deze renners van het team testen de kleding en kunnen hun input geven over de kleding. Dit wordt weer meegenomen in de ontwikkeling van de kleding. Zo weten wij dat de kleding bestand is tegen de Westlandse koersen!

Met de komst van Just Cycle Sportswear halen wij niet alleen een wielerkledingmerk binnen. Just Cycle Sportswear is naast het aanbieden van custom wielerkleding zeer actief met hun bedrijvencompetitie, het geven van clinics en ze zijn als partner verbonden aan de HomeRide. De bedrijvencompetitie is een competitie opgericht om het bedrijfsleven meer op de fiets te krijgen, zodoende een gezondere levensstijl aan te passen en het bied bedrijven een uitgelezen kans om te netwerken. Wieler Westland gaat met Just Cycle samenwerken om een aantal van dit soort projecten ook op te zetten in regio Westland.

Meer weten over de producten van Just Cycle Sportswear? Klik dan op de banner hieronder!

 

Foto: Fotokoos.info