Jason van Dalen plaatste vandaag een foto op Instragram van twee blote polsen. Met hashtags als #comebackmaken #snoeihardafzien en #moraal geeft hij aan vol voor zijn herstel te gaan. Navraag leert dat Omloop der Kempen tot de mogelijkheden behoort.

De Breeje Durper van Delta Cycling brak zijn in beide handen een middenhandsbeentje en moest 6 lange weken gips dragen. Het gips was bijna letterlijk als een keten om de ambities van van Dalen. Voor de val in Normandië was hij goed in vorm en kon hij zelfs al een keer top 10 rijden in die koers.
Die val gooide dus roet in het eten en ambities voor het seizoen konden de koelkast in. Nu hij eindelijk verlost is van gips kan hij weer gaan terug komen en het vizier is zelf alweer op de eerst koers gericht. De Omloop der Kempen staat nu op de planning. Deze koers in de Topompetitie wordt verreden op 21 mei. Van Dalen verwacht dus snel zijn polsen weer op oorlogssterkte te hebben.

Met de getoonde strijdlust en motivatie moet het goed komen. Dit in combinatie met zijn vorm van het voorjaar, kunnen er zomaar mooie dingen staan te gebeuren voor de ‘s Gravenzander.