Jacco Jansen en Dennis Van Leeuwen hebben de Ronde van Maasdijk op hun naam geschreven. Jansen deed dit bij de Trimmers-B en Van Leeuwen was de sterkste bij de Trimmers-A. In beide categorieën is er ook een nieuwe leider in het Westland Klassement.

Trimmers A
Het ging loeihard bij de Trimmers-A.Hierdoor was het ook onmogelijk om weg te rijden. Het werd wel geprobeerd, maar niemand slaagden erin. Hierdoor werd het dus een massasprint, waarin Oning-renner Dennis van Leeuwen zijn ploeggenoot Twan Middelburg net voor bleef. Van Leeuwen was tijdens de koers gevallen, maar hij bleek daar weinig last van te hebben. Derde werd Freek Middelburg, het broertje van Twan. Dennis Meijer, vorige week derde in Honselersdijk, werd nu vierde en is de nieuwe leider in het Westland Klassement.

Trimmers B
Een bijzondere spannende finish bij de Trimmers-B. Het was namelijk Frank de Bakker die in de laatste ronden een solootje opvoerde. Het leek erop dat De Bakker naar de overwinning reed, maar in de laatste tientallen meters werd hij voorbij gestevend door Jacco Jansen. Ernst Fidom eindigde als derde. Door zijn overwinning pakt Jansen ook de leiding in het Westland Klassement.