Jan van Veen elektrotechniek  wordt de nieuwe hoofdsponsor van het Westland klassement voor de Trimmers A en B. De elektrotechnisch aannemer verbindt zich voor twee jaar aan het klassement, wat dan ook het Jan van Veen elektrotechniek Westland klassement gaat heten.

Wij vinden het super mooi dat Jan van Veen elektrotechniek twee jaar lang hoofdsponsor is van het Westland klassement voor de Trimmers.  Het klassement zal dit jaar voor het eerst worden verreden in ons concept en dat kunnen wij door Jan van Veen elektrotechniek ook direct goed neerzetten. Dit zal betekenen dat er nog meer aandacht komt voor deze categorie, wat in onze ogen ook wel mocht gebeuren!

Het Jan van Veen elektrotechniek Westland klassement wordt verreden over de negen Westlandse criteriums. In elke koers zijn er punten te behalen en degene met de meeste punten is leider van het klassement. Deze leider krijgt, zoals  gebruikelijk, een leiderstrui om zijn schouders gehangen. Op deze trui zal dus de komende twee jaar het logo van Jan van Veen elektrotechniek prijken.

Het Jan van Veen elektrotechniek Westland klassement zal te volgen zijn op onze pagina van de Trimmers. Meer informatie over het Westland klassement zelf is te vinden op de pagina van het Westland klassement.