De ploeg van ISW/Simtex/Yeald bestaat uit nogal wat bekende gezichten. De meeste renners van de ploeg beschikten al over koerservaring, voordat men de rangen der trimmers binnen kwam. Voor hen staat dan ook komend seizoen weer vooral het plezier in het fietsen centraal. Toch heeft de ploeg maar liefst 4 sponsors nodig om aan alle salarisverplichtingen te kunnen voldoen. Zoveel ‘plezier’ hebben de mannen dus. De sponsoren zullen dan ook graag resultaten zien in ruil voor hun riante bijdragen.
Martijn Stougje wordt als absolute kopman van de ploeg naar voren geschoven, niet in de laatste plaats om zijn nieuwe wielen, maar ook van de andere renners worden prestatie verwacht. Hoogtijd om de renners individueel aan u voor te stellen.

Niels van Luijk

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

08-07-1982

Podium vorig jaar

Doelstelling dit jaar

Niet meer voor spek en bonen mee rijden

Niels zou zelf niet weten wat zijn beste prestatie vorig jaar was. Dit jaar wil Niels niet meer voor spek en bonen mee rijden. Gezien het feit dat Niels enkele jaren geleden nog het ene na het andere criterium won, moet dit het jaar worden dat hij zijn transfersom eindelijk waar gaat maken.

 

 

 

Dennis Meijer

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

23-11-1984

Podium vorig jaar

2e clubkampioenschap

Doelstelling dit jaar

Knetterhard rijden in criteriums

Vorig jaar werd Dennis 2e op het clubkampioenschap, een matige prestatie aangezien hij in 2014 en 2015 won. Vorig jaar stond de Poeldijker verder nergens op het podium, maar dit jaar rijdt hij alweer snoeihard en is fanatieker dan ooit. Zijn ambitie is dan ook knetterhard te rijden in de criteriums.

 

Roy Olierook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

01-04-1984

Podium vorig jaar

Winnaar ploegentijdrit, 2e Strandrace

Doelstelling dit jaar

Eens niet net naast het podium te eindigen in een criterium

Vorig jaar won Roy de ploegentijdrit en werd hij 2e tijdens de strandrace. Verder werd hij in enkele criteriums 4e, maar miste hij steeds net het podium. Dit jaar moet alles weer beter dan vorig jaar en moet de ploegentijdrit opnieuw gewonnen worden. Roy is net vader geworden, maar dat belet hem niet snoeihard te fietsen. Daarnaast heeft Roy de tacx aan de wasmachine gekoppeld, zodat alle babykleertjes op een effectieve manier gewassen kunnen worden.

 

 

Barry Stolze

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

06-06-1979

Podium vorig jaar

Doelstelling dit jaar

Pijn vrij rijden

De nestor van de ploeg, vorig jaar geen podia. Zijn beste prestatie vindt hij zelf dat hij Gerben na een avondje stappen thuis mocht brengen. Barry maakt daar altijd een heel spannend verhaal van, maar feitelijk was Gerben alleen zijn jas kwijt en omdat het zo koud was, mocht hij terug in Barry z’n auto meerijden. Dit jaar wil Barry er gewoon voor gaan en hoopt hij vooral pijnvrij te kunnen fietsen.

 

 

Martijn Stougje

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

23-11-1984

Podium vorig jaar

1e De Lier
2e Monster
2e Naaldwijk
3e Wateringen

Doelstelling dit jaar

Genomineerd worden voor Trimmer van het jaar

Uit de geboortedatum van ‘Stoug’ blijkt al dat hij net zo schrijft als koerst, aangezien hij gewoon de datum van Meijer kopieert.  Zo leep als Stoug zijn er weinig in het peloton. Hij weet precies wanneer hij gas moet geven en wanneer hij de benen moet sparen. Daarnaast hoeft Martijn maar een paar keer naar zijn fiets te kijken en is hij al in vorm. Met z’n nieuwe carbon wielen is hij opnieuw de kopman van de ploeg. Vorig jaar won stoug de ronde van de Lier, werd hij 2e in Monster en Naaldwijk en 3e in Wateringen. Dit was desondanks niet voldoende voor een nominatie voor ‘trimmer van het jaar’.  Duidelijk een misser van Wielerwestland. Stoug wil dit jaar met zijn nieuwe wielen minstens 1 criterium op zijn naam schrijven.

 

 

 

Gerben Vreugdenhil

 

 

 

 

 

 

 

 

Geboortedatum

27-11-1982

Podium vorig jaar

Winnaar ploegentijdrit

Doelstelling dit jaar

Podium

Gerben Vreugdenhil, 27-11-1982, de regelneef van de ploeg. Zonder Gerben zou menig ploeglid geregeld absent zijn omdat ze niet op de hoogte zijn dat er een koers is. Daarnaats fietst Gerben dit jaar vast weer wat beter dan vorig jaar, toen hij een uitstapje naar de triathlon maakte. Desondanks was Gerben er wel bij tijdens de gewonnen ploegentijdrit. Verder werd Gerben nog 5e in Naaldwijk, maar verder was het erg matig. Dit jaar zal dan ook gemakkelijk beter moeten gaan, gezien de 3e plaats op het clubkampioenschap klopt dat ook wel aardig. Al is plezier op de fiets voor Vreugdenhil veel belangrijker, zeker gezien zijn megacrash van Poeldijk 2015.