De ploegentijdrit Maasdijk is gewonnen door ISW Simtex bij de a categorie en  Ter Laak Alpine Sport Jansen bij de B categorie. Echter konden beide ploegen niet voorkomen dat de junioren van Westland Wil Vooruit de snelste tijd hadden neergezet.

Om stipt 09:00 vertrok de eerste ploeg voor hun ploegentijdrit in en om de Maasdijk. Het waren de Dijkhards, de enige vrouwenploeg die aan start verscheen. Zij reden een tijd van 33:35,31 op een tijdrit van 20 kilometer.

Bij de mannen ging het een tandje harder. Zo hadden de mannen van Ter Laak Alpine Sport Jansen bouw een tijd gerelealiseerd van 55:29,46 over een afstand van 39,8 kilometer. Hiermee behaalde de ploeg een gemiddelde van 43,6 km per uur gemiddeld en wonnen zij bij de B categorie. Nummer twee, team BOAL, moest 9 tellen toegeven en nummer drie GWWs zelfs een ruime minuut.

Bij de A categorie waren Henk Bom, Roy Olierook, Wout van Wijk en Gerben Vreugdenhil van ISW Simtex die de snelste neerzetten. De ploeg wist na 39,8 km een tijd neer te zetten van 54:47,22. Hiermee waren zij maar liefst 1:08 min sneller dan de Quartel-Lindenberg ploeg. Pentakeep de Zeeuw werd derde

Toch waren de mannen van ISW Simtex niet de snelste van de dag. Ter voorbereiding op het NCK tijdrijden in Dronten reden de junioren ook de ploegentijdrit Maasdijk. Met een gemiddelde van 45,4 km per uur klokte zij een tijd van 53:14,26. Een goede generale repetitie dus. Ook ploegleider Wilco Zuiderwijk was tevreden over deze prestatie.