De laatste weken hebben wij in diverse categorieën teruggekeken naar het Westlandse wielerjaar van 2017. Maar wat is nu echt het Westlandse wielermoment van 2017? Deel het met ons en maak kans op een setje Westlandse wielersokken!

Een Westlands wielermoment kan zowel in de koers als naast de koers bestaan. Want misschien koersen niet alle toppers van Team Westland, maar ze leveren natuurlijk wel een topprestatie! Of wat dacht je van ons favoriete wielermoment van 2017: Een goedlachse fietsenmaker die in zijn relatie te maken kreeg met kanker. Waar sommige het hoofd laat hangen deed hij iets ongelooflijks. Hij verzon de stuurdoppenactie met de slogan #stuurkankerdewerelduit om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Niets was ongemogelijk en dat bleek wel uit zijn doel: Peter Sagan moest met deze doppen rijden! De actie werd een regelrechte hit en hij redde zijn doel. Peter de Grote, de wereldkampioen, de alleskunner, de renner waar iedereen op wil lijken, die Peter reed met de Westlandse stuurdoppen bedacht door Sander van Scheijndel! Niet alleen Sagan reed met de doppen, ook wereld kampioene Amalie Dideriksen had een setje stuurdoppen in haar fiets. Nadat het Sagan-doel was behaald ging Sander door om maar zoveel mogelijk geld op te halen. Zo zat hij o.a. bij Tour du Jour en in andere tv-programma’s. Door zijn vastberadenheid en moed is zijn actie enorm geslaagd en was dit voor ons hét moment van 2017.

Was dit ook jouw moment of heb je een ander mooi moment? Laat het ons weten! De drie leukste, mooiste of beste momenten zullen wij bundelen en 2 januari op Wieler Westland plaatsen. Daarnaast krijgt het leukste, mooiste of beste moment een setje Westlandse wielersokken!

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Jouw moment van 2017′ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]