google.com, pub-6238492612415841, DIRECT, f08c47fec0942fa0

De stemmen zijn geteld, de genomineerden zijn bekend. De komende dagen worden per categorie de renners, rensters en vrijwilligers bekend gemaakt die in aanmerking komen voor de Westlandse Wielerprijzen 2016. Vrijdag 31 maart worden de Westlandse Wielerprijzen bekend gemaakt tijdens de Wielershow bij van Scheijndel Tweewielersport. Vandaag worden de rensters bekend gemaakt in de categorie beste Westlandse renster 2017.

 

Het dames wielrennen wint de afgelopen jaren aan populariteit. Mede door grote namen zoals Marianne Vos en Anna van der Breggen stappen steeds meer dames op de fiets, ook de Westlandse dames. Dit doen zij met succes! De dames wisten een aantal overwinningen in 2016 binnen te slepen en zelf twee nationale titels te behalen!

Larissa Hartog

Een kanjer op de mountainbike. Larissa Hartog weet in vrijwel elke koers waar zij start op het podium te finishen. Daarnaast wist Larissa het Nederlands Kampioenschap streetrace binnen te slepen. Met zulke prestaties is het dan ook terecht dat deze renster van Merida-Bassa genomineerd is voor beste Westlandse renster 2016.

 

 

Eva van den Born

De Lierse Eva van den Born rijdt haar koersen veelal op Belgische bodem. In de kleuren van het Belgische Keuken Redant CT team behaalde van den Born het afgelopen jaar een aantal mooie overwinningen in België en Duitsland. Dit levert van den Born een nominatie op voor beste Westlandse renster 2016.

 

 

Rozemarijn Ammerlaan

Als nieuweling-dame een koers winnen tussen de elite/belofte- en amateursdames. Dat is wat Rozemarijn Ammerlaan dit seizoen deed in Rijsenhout. Daarnaast won de Lierse de klassieker in jeugdtour Assen. Met deze prestaties verdient de talentvolle Rozemarijn Ammerlaan een nominatie voor beste Westlandse renster 2016.

 

 

Mylène de Zoete

Met deze nominatie heeft Mylène de Zoete, na haar nominatie in de categorie Beste Westlands Talent 2016, de tweede nominatie in de Westlandse wielerprijzen 216 binnen. De  Zoete werd afgelopen jaar Nederlands Kampioene achtervolging op de baan.

 

 

 

Stemmen op uw favoriet kan hier!

[poll id=”17″]

De Westlandse Wielerprijzen is een samenwerking tussen:

Logo