Naast het NK veldrijden en het NK sprint op de baan waar Westland Wil Vooruit haar eerste Nederlandse titel in 2018 behaalde gebeurden er afgelopen nog veel meer! Een overzicht.

De eerste koerskilometer van het nieuwe jaar zijn weer gemaakt.
‘T is koers! In Australië reden de grote mannen weer de eerste koerskilometers van het jaar. In de People’s Choice Classic was Peter Sagan in de massasprint net iets beter dan Andre Greipel en zo zijn eerste koers van het jaar won. Ook ‘s-Gravenzander Tom Leezer stond aan start van deze koers. De renner van Lotto-Jumbo, die een belangrijke rol speelt in de sprinttrein van de ploeg, bolde in de buik van het peloton als 95e over de finish. Enrico Battaglin, de sprinter van de ploeg, werd achtste. Een mooi resultaat voor de Lotto-Jumbo mannen.

Egmond-Pier-Egmond
Egmond-Pier-Egmond is onder de strandraces een echte klassieker. 38 kilometer lang en zo’n 3500 deelnemers aan het vertrek. De koers werd gewonnen door Jasper Ockeloen die in een sprint-a-deux Rick van Breda klopte. Van onze regiogenoten was Nick van der Meer de beste. De Honselersdijker kwam als 23e over de finish. Naaldwijker Stefan Vreugdenhil werd 25e.