In de 59ste Rijk Zwaan wielerronde van Stampersgat hebben de renners en rensters van Westland Wil Vooruit diversen goede prestaties neergezet. Zo wist nieuwelingdame Daniek Hengeveld een podiumplek te bemachtigen, wist Roy Duijvensteijn achtste te worden en noteerden Robin Kuijvenhoven en Nathan Rijsdijk bij de junioren een top tien notering te behalen.

Het was heel de dag een groot wielerfeest in het Noord-Brabantse Stampersgat. In de ochtend stonden alle jeugdcategorieën aan het vertrek. Met overwinningen van Amy Grosz en Niek Suijker was het zeer geslaagd voor de jeugde van Westland Wil Vooruit.

Na de jeugd waren de nieuwelingen als eerste categorie die aan start verscheen. Na een derde plek van zaterdag verscheen Roy Duijvensteijn ook vandaag aan start.  Samen met 50 andere renners vertrok de Honselersdijker van Westland Wil Vooruit voor een koers over 46 kilometer. Na 24 ronden koers kwam Duijvensteijn als achtste over de finish. Lierenaar Quinten Buijs was zeventiende.

De nieuwelingen- en juniordames kwamen daarna aan de beurt. Ook zij kregen een koers van 46 kilometer voorgeschoteld, verdeeld over 24 rondes. Het was de Nootdorpse renster van Westland Wil Vooruit Daniek Hengeveld die als tweede over de finish kwam bij de nieuwelingen. Lotte Beukers uit Monster werd vijftiende bij de juniorendames.

De wielerdag in Stampersgat werd afgesloten door de junioren. Veel toppers waren door de driedaagse van Axel afwezig, maar desondanks werd er hard gekoerst. Na een koers van 70 kilometers door de straten van Stampersgat was het Lierenaar Robin Kuijvenhoven die als vijfde over de streep kwam, net een plekje voor zijn ploeggenoot bij Westland Wil Vooruit Nathan Rijsdijk.

Alle uitslagen zijn hier te vinden.