Podium categorie 6

Podium categorie 6

De Westlandse jeugd reed gisteren op het parcours van RMCD de Coureur de jeugdronde van Maassluis. Hier werd Honselersdijker Mike Bronswijk derde in categorie zes. Vandaag stond hij samen met veel andere regiogenoten in Utrecht aan start voor de landelijke jeugdronde van Midden-Nederland. Ook hier wist de renner van Westland Wil Vooruit naar het podium te rijden.

Om 12:30 vertrok Bronswijk in een peloton van 37 renners voor een koers over 25 km. Na 25 km wist Bronswijk in een sprint zijn wiel als tweede over de finish te drukken en pakte na een derde plek gisteren vandaag de tweede plek. De Monsterse renners Leonardo van Driel en Yannick van den Berg werden achtste en 12e in de sprint.

In categorie 4 was het Wateringer Mika Vijfwinkel die na 15 km als vierde over de finish kwam. Nederlands kampioen in categorie 3 Niek Suijker uit Schipluiden werd in zijn categorie derde.

Lierenaar Quinten Buijs pakte in categorie 7 een zesde plek. De renner van Westland Wil Vooruit wist de dag ervoor nog vierde te worden op de mountainbike in de Pearl Izumi Cup Zoetermeer

Alle jeugduitslagen zijn te vinden op http://www.mylaps.com/en/events/1319134