Voor de derde keer binnen een week mocht Bram Mens van HSK Trias / van der Vliet recreatie het podium betreden. Ditmaal waren de hoogste twee treden niet voor hem weggelegd, maar een derde plek in Zottegem is een mooi afsluiting van een succesvol Koningsweekend.

In Zottegem werd over een omloop van 6 kilometer met flink wat hoogteverschillen gereden. Na een uitlooppoging van zijn ploegmaat Niels van Deursen was het Mens zelf die de forsing deed en de beslissende groep opgang bracht. In het vervolg van de koers bleken twee renners over betere klimbenen te beschikken en restte de Watering de sprint voor de derde plaats. Deze wist hij weer knap te winnen na alle inspanningen van de afgelopen dagen.

Dat Bram Mens ontzettend op dreef is, dat moge duidelijk zijn. Reden genoeg dan ook voor Wieler Westland om met de Westlander van HSK Trias / van der Vliet recreatie te bellen. In de loop van de week zal het hoe en het waarom van de recente prijzenregen terug te lezen op WielerWestland. Houd de website en de social media kanalen in de gaten!