Westland Wil Vooruit raakt komend seizoen een van haar grootste talenten kwijt. Honselersdijker Nick Brabander maakt namelijk de overstap naar VolkerWessels-Merckx. Dit is de clubploeg van teammanager Allard Engels. Een nieuwe ploeg met nieuwe kansen om zich verder te ontwikkelen.

Met o.ao overwinningen in ‘s-Gravenzande, Poeldijk, Gerwen, een tweede plek op het DK wegwielrennen en een tal van top-10 plekken in diverse koersen liet Brabander zien dat hij een van de motoren was van de juniorenploeg van Westland Wil Vooruit.

Naast Brabander stappen nog vier talentvolle renners naar VolkerWessels-Merckx, waaronder Nederlands Kampioen Max Kroonen. Ook ervaren renners als Tijmen Eising en Peter Schulting zijn door Engels vastgelegd. Daarnaast blijven  Gert-Jan Bosman, Chiel Schulten, Koen Paalman, Sven Nijhuis en Rochez Harbers VolkerWessels trouw.

Brabander is niet de enige junior die Westland Wil Vooruit verlaat. Ook Luc van der Hoeven gaat de Westlandse vereniging verlaten. De Wateringer gaat naar De Jonge Renner.

Banner Westlands fietsshirt