Dinsdag eindigde in de Russische hoofdstad Moskou de Five rings of Moscow. Een etappekoers verdeeld over vijf dagen met een UCI 2.2 status. Grote ploegen zoals Gazporm-Rusvelo, ISD-Jorbi Continental Team en het Russische nationale team stonden aan start. Ook Bob Wubben stond aan het vertrek. De Lierenaar van Westland Wil Vooruit was naar Rusland afgereisd met het Nederlandse Global Cycling Team. Na vijf dagen koers eindigde Wubben als dertigste.

De Five rings of Moscow startte op vrijdag 5 mei met een proloog over 2,2 kilometer. De Rus Vladislav Duyunov was met een tijd van 4 minuten en 43 seconden de snelste. Wubben moest 20 seconden toegeven op de Rus.

De tweede etappe met start en finish in Moskou bestond uit 136 lastige kilometers. Yuri Trofimov van Caja Rural en Nicolay Cherkasov mochten in deze etappe sprinten voor de overwinning. Hierin was Trofimov de sterkste en won daardoor de etappe. Op 1:18 min van de koplopers kwam Wubben als dertiende over de finish.

Etappe drie eindigde na 149 kilometer in een massasprint. Hierin was Matvey Zubov de snelste. Wubben eindigde als 37e. De dag erna, in de vierde etappe, wisten maar liefst 27 renners de finish niet te halen. Wubben kwam in een grote groep aan op ruim zes minuten van 27 van dagwinnaar Sergei Rostovcev.

Wubben sloot de Five rings of Moscow af met een 37e plek in de 163 kilometer lange laatste etappe. Hiermee eindigde de Lierenaar als dertigste in het eindklassement op 8:36 min. Van de 109 renners die in de Five rings of Moscow van start gingen wisten er 51 renners de finish te halen.