De tijd met zo een gaaf evenement gaat niet normaal snel. Na mijn eerste onderdeel op woensdag, de scratch, is de tijd voorbij gevlogen! 

 
 
 
 

 

Woensdag na het behalen van mijn zilveren medaille op de scratch, ben ik eerlijk gezegd moeilijk in slaap gekomen. Onbewust zal er waarschijnlijk nog heel wat adrenaline door mijn lichaam hebben gegierd. Gelukkig ben ik toch in slaap gekomen, want de wekker stond om half acht gewoon te piepen. Na het ontbijt gingen wij namelijk een rondje uitfietsen. Samen met de coaches en mechanieker, hebben we een mooi rondje naar het Gardameer gemaakt. Hier ben ik in de middag nogmaals naartoe geweest met mijn ouders, om als ontspanning wat te drinken. Zoals gehoopt, hadden het uitfietsen en de ontspanning wat geholpen, want deze nacht sliep ik een stuk beter. Dit was ook wel nodig, want vrijdag moest ik weer aan de bak. Een extra wedstrijd, de kwalificatie, zorgde voor een nog langere dag van het omnium. Echter was deze lange dag niet voor niets, want het heeft wel iets opgeleverd! 

Zaterdag moest er weer uitgefiest worden, wat wederom in de ochtend gebeurde, want dan was het nog niet zo heet. Ik had liever lekker uitgeslapen, want de nachtrust was net als na de scratch niet ideaal. Echter is een rondje fietsen in de hitte ook niet super, dus de wekker ging weer om half acht. Dit zorgde wel voor een rustige dag verder, waar ik goed gebruik van heb gemaakt door om 4 uur een welverdiende powernap te nemen. 

En toen was het alweer zondag. De laatste dag van het WK baan, dus ook de laatste wedstrijd voor mij. Het was tijd voor het onderdeel de koppelkoers, waar eigenlijk het grootste deel van de focus dit WK lag. Helaas kwamen we niet verder dan een 4de plek. Na deze wedstrijd was ik kapot. Ik heb deze week erg diep moeten gaan en ik moet dan ook zeggen dat ik zondag avond behoorlijk gesloopt was. 
 

 

Maandag was het een lange dag wachten, omdat we in de avond naar huis vlogen. Dit was echter geen straf na een drukke en overweldigende week. Op Facebook en andere socialmedia heb ik ook veel leuke reacties gehad! Dit heb ik echter wat minder bij kunnen houden dan normaal omdat ik geen vaak geen wifi had en mijn internet was al op. Hierbij wil ik iedereen super bedanken voor de leuke berichten die ik heb gekregen!