In Nieuw Vossemeer was vandaag een compleet Regionaal podium bij de amateurs. ‘s Gravenzandenaar Bob van den Berg klopte Wateringer Bram Mens in een sprint á deux en Schipluidenaar Danny Vrolijk won de sprint van het peloton om de derde plaats voor Hoekenees Jaco van Beusichem.

In de 69ste Wielerronde van Nieuw Vossemeer hadden ze al rekening gehouden met successen voor renners uit onze regio. De extra prijs voor was namelijk een doosje tomaten. Schijnbaar was dit voor de amateurs reden genoeg om huis te houden in de Wielerronde. Bram Mens en Bob van den Berg reden half koers weg en konden mede door het controlerende werk van hun ploegen konden zij weg blijven. Het kwam aan op de laatste bocht en gokken of je die als eerst of als tweede moest nemen. Bob van den Berg koos ervoor om als eerste door de bocht te gaan en werd voor deze keuze beloond met de overwinning.
Het peloton mocht de laatste podiumplek bevechten. Daarin was het Danny Vrolijk die de sprint won voor Jaco van Beusichem. Marco Kuijvenhoven kwam als 10e over de streep.